SEDINTA FOTO FASHION

 Fie ca esti din domeniul fashion si ai nevoie in meseria de fotomodel sa detii  un portofoliu de fotografii (book profesional)    sau va faceti selfie-uri, prietenii va fac poze cu telefonul in orice ocazie si desi aveti zeci, poate chiar sute de imagini cu dv., parca tot timpul lipseste ceva? Este timpul sa aveti fotografii profesionale care sa va infatiseze in varianta dv. buna si frumoasa, va asteptam sa colaboram pentru a ramane cu imagini care sa va bucure si amintiri frumoase.

Chiar si fotomodele profesioniste "improspateaza" periodic book-ul personal. Un astfel de portofoliu pentru fotomodele, se poate realiza in studio foto profesional sau in locatie, cu tinute multiple.


Fotografiile vor fii editate (ex: retusarea imperfectiunilor pielii) si se vor vizualiza online.

_SPB2457edit-2.jpg
SESIUNEA SCURTA (PORTRET)

este o sedinta care dupa cum ii spune si numele dureaza doar 15-30 de minute si este destinata celor care doresc o fotografie pentru CV (curriculum vitae), pentru ca li se cere de la job, pentru site, sau pentru presa. Scopul principal este obtinerea unei fețe bune, asa ca majoritatea imaginilor vor fi „cap si umeri” sau plan american. Veti primi imaginile in format electronic.

 

Rezultat: 4 imagini retusate si 15-20 imagini prelucrate sumar

SESIUNEA NORMALA (PORTRET)

Se adreseaza celor care vor sa aiba cateva fotografii frumoase pe care le pot folosi pe facebook sau le pot printa la mari dimensiuni. Dumneavoastra va puteti schimba in doua vestimentatii care chiar conteaza, iar accesoriile sunt importante. Veti primi toate imaginile, inclusiv cele prelucrate, in format electronic.

577995_515244768570250_925208299_n.jpg
The cARTel x Galeries Lafayette_Launch E

Sesiunile foto pentru fashion, moda, book, prezentari de articole de imbracaminte/incaltaminte se pot desfasura in orice locatie cu studio foto mobil.
Un set de fotografii personale bine realizate te fac sa constientizezi cine esti tu ca persoana, punandu-ti in valoare calitatile de fotomodel. Odata cu dezvoltarea retelelor de socializare (facebook, tweeter, instagram etc.), a agentiile de casting si modelling, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la fotografi profesionisti pentru a-si creea fotobook-uri tematice sau de prezentare.
Fotografiile se pot livra in format digital, JPEG, print pe hartie fotografica, albume foto tiparite (book), postere, calendare, reviste foto, etc. Periodic organizam selectii pentru diverse proiecte fotografice. Anunturile pentru casting se publica pe site, in presa, sau pe pagina noastra de facebook.
Preturile unei sesiuni foto variaza in functie de proiect.