top of page

Servicii Web Design

Concepem site-uri de prezentare pentru companii. Utilizam platforma proprie cu design unic si functionare cursiva online. In functie de tipul de abonament, clientul va beneficia de optimizare on-page, indexare google, incarcare rapida, administrare continut.

Fie că doriți o pagină simplă pentru un produs nou, fie că doriți un site de prezentare pentru afacerea dumneavoastră sau pur și simplu doriți un design nou pentru site-ul actual, ați venit in locul protrivit.

Prețul începe de la 1200 de lei și poate ajunge până la 1800 de lei, în cazul unui site de prezentare mai complex sau la 2800 de lei în cazul unui magazin online.

Site-ul va avea design unic și personalizat, după cerințele dumneavoastră. De asemenea, va fi optimizat pentru toate dispozitivele, astfel încât informația să ajungă la cât mai mulți potențiali clienți.

Servicii SEO

Pentru a ajunge la cât mai mulți clienți, site-ul dumneavoastră trebuie să apară pe primele poziții in căutările de pe Google sau alte motoare. Optimizarea pentru motoarele de căutare nu trebuie neglijată de nici un antreprenor.

  Nu trebuie sa mai subliniez cat de important este ca site-ul web sa fie pe prima pagina in cautarile google, deoarece orice antreprenor stie ca trebuie sa fii pe primul loc pentru a avea succes in vanzari.

 Va putem ajuta sa obtineti cat mai multe vizite pe site ceea ce va impinge automat site-ul in primele afisari deoarece Google considera ca este relevant.

 Ati dori sa aveti pe site 500 vizite in fiecare zi?

Productie Foto/Video

SESIUNI FOTO / VIDEO 

 fotografiere sau filmare:

 • Videoclip de prezentare

 • Produsele companiei/ foto/video produs

 • Serviciile companiei.

 • Pentru prezentarea echipei.

 • La evenimentele companiei.

 • O sesiune foto/video = max. 4 ore.

 • Producem videoclipuri de prezentare a produselor si activitatii companiilor, filmam evenimente corporate, interviuri si workshop-uri. Materialele video vor fi listate in formate diverse, specifice mediului de utilizare.

 • Indiferent de profilul companiei tale, fotografiile profesionale nu pot lipsi din continutul site-ului de prezentare. Avem posibilitatea sa organizam sesiuni foto de portret business sau de prezentare a produselor, la sediul firmei.

 • Diferentiaza-te de concurenta prin fotografii de calitate editate si optimizate pentru vizionare rapida pe orice device (PC, tableta, smartphone).

 • Nu uita! Google iubeste fotografiile de calitate. Cu fotografii comerciale bine optimizate, vei fi gasit mult mai usor usor de potentiali clienti.

 • Productie video-clipuri publicitare
  Productie de videoclipuri publicitare si filme de prezentare pentru companii si persoane fizice.

Fotografie culinară – Food & Drink – pentru RESTAURANTE, catering hoteluri (HORECA)

ATENTIE!!! Urmeaza imagini care pot creste pofta de mancare. A nu se vizualiza pe stomacul gol!
Scopul imaginilor este sa deschida apetitul prin intermediul vizual. Pregatiti-va papilele gustative.

FOTOGRAFIE DE PRODUS

anchor-bracelet-mens.jpg
bottom of page